A început competiţia Best Electric Car In Romania

În condițiile în care sunt tot mai multe mașini electrice lansate în fiecare an, Best Electric Car își propune să premieze cele mai bune și relevante modele EV pentru piața din România, dar și să sublinieze responsabilitatea pe care o avem fiecare dintre noi pentru o lume mai curată.

Arval Romania și Vitesco Technologies sunt în continuare partenerii principali ai evenimentului.

“Într-o lume aflată în continuă schimbare, întreaga echipă Arval Romania se adaptează constant la nevoile clienților și la dinamica pieței auto pentru a maximiza impactul acțiunilor întreprinse. Parteneriatul cu Best Electric Car îmbrățișează aceste principii și se dorește a fi unul de lungă durată, având în vedere dezvoltarea segmentului vehiculelor electrificate din ultimii ani, totul combinat cu nevoia de mobilitate sustenabilă. Discutăm aici nu doar de un trend ci de o realitate la care trebuie să participăm cu totii, iar Arval va continua să sustină în mod activ această călătorie către un viitor mai bun.” a declarat Roxana Lupescu, General Manager, Arval Service Lease Romania.

‘’Best Electric Car promovează, înainte de orice, mobilitatea curată, iar aceasta coincide cu misiunea Vitesco Technologies. Ne alăturăm ca partener și ne bucuram că în acest an putem avea echipa Best Electric Car în vizită în locațiile noastre din Brașov și Sibiu. Electrificarea este o călătorie fascinantă, la care suntem mândri să contribuim.’’ Cristian Mihaly – Country Head Vitesco Technologies Romania

Ediția de anul trecut a marcat o premieră în România, iar anul acesta formatul a fost regândit, pentru a include, pe lângă premierea celor mai noi modele electrice disponibile în România, și aspecte conexe, legate de infrastructura de încărcare și tehnologiile dezvoltate de marile companii chiar în țara noastră.

După stabilirea modelelor eligibile, 16 în acest an, juriul a ales cele șapte modele finaliste, care își vor disputa marele premiul Best Electric Car in Romania 2022. Acestea sunt: Audi Q4 e-tron/Q4 Sportback e-tron, BMW iX, Ford Mustang Mach-E, Kia EV6, EQS de la Mercedes-EQ, Renault Megane E-Tech Electric,Tesla Model Y

Multumim partenerilor nostri:

Arval Romania

Vitesco Technologies

AllPromotion

Hotel Hermanns Sibiu

Merer