Best Electric Car in Romania, un concept european, la prima ediție

BEC 2022

Grupul AutoExpert Media lansează cea mai relevantă competiție dedicată strict mașinilor electrice.

Românii au demonstrat că urmează trendul european și sunt tot mai interesați de achiziția imediată sau pe termen mediu a unei mașini electrice, în condițiile în care producătorii vin cu tot mai multe astfel de oferte, într-o gamă foarte variată de preț. Mai mult, România are în prezent cel mai mare bonus din Europa pentru achiziția unui automobil electric: 45.000 lei (peste 9.000 euro) prin programul Rabla Plus, astfel încât, pe fondul atingerii unor autonomii mai mult decât decente, mulți românii sunt tentați să treacă la acest tip de propulsie ecologică.

În aceste condiții, AutoExpert Media lansează competiția Best Electric Car in Romania, aliniindu-se astfel trendului european care premiază cele mai bune mașini electrice, ținând cont de specificul fiecărei piețe. Prima ediție Best Electric Car in Romania va avea loc în luna aprilie, chiar de Ziua Pământului, organizatorii dorind să transmită, prin această asociere de evenimente, un mesaj puternic în favoarea accelerării luptei împotriva încălzirii globale și a poluării, în special a celei din marile orașe.

Juriul care va acorda premiul Best Electric Car este format din 14 dintre cei mai importanți jurnaliști auto români, care acoperă întreaga zonă de media (TV, print, online și social media). Este pentru prima dată când o competiție din domeniul auto coagulează cea mai relevantă parte a presei de profil din țara noastră, astfel încât premiul Best Electric Car in Romania este cât se poate de relevant atât pentru clienții și potențialii clienți de mașini electrice din țara noastră, cât și pentru producătorii de mașini electrice.