Parteneri

PARTENER PRINCIPAL

Fondata in 1989 si detinuta in integralitate de BNP Paribas, Arval este leader european al industriei de leasing operational full service. Pe piata din Romania compania este prezenta din 2006 si are ca obiectiv principal  managementului si optimizarea mobilitatii flotelor clientilor.

Produsele Arval se impart in 3 categorii principale: Long Term (25 – 57 luni),  Mid Term (1-24 de luni), Sale & Lease-Back si sunt acompaniate de o gama vasta de servicii cum ar fi mentenanta, asigurarea, serviciul de anvelope (de la achizitie pana la stocaj), vehicul de inlocuire, management combustibil si multe altele, sub forma unei singure rate lunare.

Astazi, dupa mai bine de trei decenii de servicii si solutii impecabile, Arval a imbratisat o noua viziune, una bazata pe o lume aflata in permanenta schimbare si in care mobilitatea si sustenabilitatea devin elemente cheie in dezvoltarea oricarei afaceri. Astfel, noua strategie Arval Beyond aduce aceasta viziune la un nivel fizic, palpabil si se regaseste in toate verticalele companiei, de la cultura interna si pana la modalitatile noi de ofertare, cu focus pe masinile hibride si electrice. Toate aceste aspecte urmaresc un singur obiectiv, optimizarea constanta, deseori in mod proactiv, a flotei clientului. Indiferent ca se refera la consultanta de specialitate acordata in procesul de selectie al masinilor sau digitalizarea ansamblului de produse si servicii pentru a reduce si usura munca managerului de flota, toate aceste aspecte puse cap la cap construiesc, in esenta, un viitor mai bun pentru clienti si pentru societatea in care traim.

Pentru mai multe detalii, colegii nostri va stau oricand la dispozitie prin formularul de contact din www.arval.ro sau la adresa info@arval.ro

Electrified Partner

Vitesco Technologies este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație pentru o mobilitate durabilă. Cu soluții de sisteme inteligente și componente pentru propulsii electrice, hibride și cu combustie internă, Vitesco Technologies face mobilitatea curată, eficientă și accesibilă. Gama de produse include sisteme de propulsie electrică, unități de control electronice, senzori, actuatori și soluții de tratare a gazelor de evacuare. În 2020, Vitesco Technologies a înregistrat vânzări de 8 miliarde de euro și are peste 40.000 de angajați în aproximativ 50 de locații din întreaga lume. Vitesco Technologies are sediul central în Regensburg, Germania. Compania germană este prezentă în România cu centre de inginerie în Timișoara, Iași și Sibiu și o unitate de producție în Brașov, însumând 3000 de angajați.

Unele tehnologii sunt realizate și în Romania pentru câteva dintre modelele electrice cu care vom participa la Best Electric Car in România 2021. De exemplu, Vitesco Technologies este unicul furnizor al unității de control a sistemului de propulsie al hatchback-ului electric Volkswagen ID.3. Componenta activează motorul electric, coordonează toate comenzile inițiate prin apăsarea pedalei de accelerație și joacă un rol important pentru încărcarea bateriei și managementul energiei. De asemenea, tot unitatea de control este responsabilă și pentru actualizările software over-the-air, motiv pentru care include și o serie de elemente de securitate cibernetică. Aceasta a fost dezvoltată pentru platforma MEB, astfel că poate fi disponibilă și pentru alte modele electrice ale grupului Volkswagen.

Parteneri

Târgoviște – aspect de Smart City

În luna august 2020 au fost montate patru stații de încărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, ce au o putere înaltă în curent continuu de 50 kw și o capacitate de minim 2 încărcări/ora/stație. Cele 4 stații sunt montate în strada Ialomiței (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), în parcarea de lângă Piață Bărăției, în strada Justiției (lângă Casă Armatei și stadion) și în parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Județeană).

Primăria Municipiului Târgoviște a lansat în data de 28 ianuarie 2020, aplicația oficială Târgoviște City App, prima aplicație din România care oferă posibilitatea comunicării bidirecționale între cetățeni și administrația locală. Aplicația mobilă este, în același timp, un ghid turistic digital și o platformă de comunicare între cetățeni și Primărie.

Una dintre principalele motivații ale Primăriei Municipiului Târgoviște în dezvoltarea aplicației a reprezentat-o modulul „Raportări incidente” prin care oferă locuitorilor orașului o linie de comunicare directă cu departamentele responsabile de administrare. Aplicația mobilă a Municipiului Târgoviște oferă constant informații utile legate de trafic, serviciile medicale, știrile și noutățile primăriei dar și evenimentele care se desfășoară în oraș. Tot prin intermediul aplicației se pot urmări programele și evenimentele sportive și culturale, recum și informații despre activitățile dedicate comunității.

Aplicația este deservită de website-ul cu același nume www.targovistecity.ro unde se găsesc același informații în varianta de desktop.

Disponibilă gratuit în:

– Google Play: http://bit.ly/TârgovișteCityAppAndroid

– App Store: http://bit.ly/TârgovișteCityAppIOS

– Web site: https://targovistecity.ro/

https://targoviste.app.link/tRV0w2BPh4

 

Renovatio este o companie tânără și dinamică, dezvoltată din pasiunea pentru sustenabilitate, energia din surse regenerabile și dezvoltarea durabilă.

Incă din 2015, unul dintre obiectivele principale l-a constituit dezvoltarea la nivel national a infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice. Rețeaua e-charge a ajuns în 2021 la peste 269 de puncte de încărcare dintre care 120 oferă încărcare rapidă și ultra-rapidă.

Pentru a accelera dezvoltarea, proiectul FastSEE, co-finanțat de Uniunea Europeana prin programul CEF Transport, ne ajută să acoperim cu stații de încărcare rapidă (50kW) si ultra-rapida (150kW – 350kW) peste 2500km din coridoarele principale de transport ale rețelei TEN-T ce străbat țara noastră. Soluțiile de e-roaming din cadrul proiectului vor deschide accesul atât către rețele partenere din țară cât și regionale (Ungaria, Croația, Bulgaria, etc.).

Suntem constienți că mobilitatea electrică este viitorul și încercam să ținem pasul cu dinamica industriei auto, de aceea, până la sfarsitul anului 2021, ne străduim să depășim pragul de 400 de puncte de încărcare.

 

Hotel Peștera – Un loc in care liniștea îți pătrunde în suflet. Un loc cu aer curat și peisaje de o frumusețe inegalabilă. Hotel Peștera este un loc în care vii să te încarci cu energie, lăsând natura să te îmbrățișeze cu totul.

Situat la 1610 m, simți cum grijile încep să dispară ușor, tumultul cotidian se estompează, iar bucuria lucrurilor simple începe să revină. Simți cum te conectezi cu natura și devii conștient de minunile care te înconjoară. Iar printre aceste minuni se numară Babele, Sfinxul și Lacul Bolboci, precum și alte peisaje idilice în care vei petrece clipe de neuitat alături de cei dragi.

Hotelul are o poveste care durează de aproape 100 de ani și tot de atunci, aduce fericire tuturor celor care îi trec pragul. Camerele spațioase și bine aerisite oferă un confort sporit, iar serviciile ireproșabile au făcut ca experiențele clienților să fie de fiecare dată la superlativ.

Hotelul Peștera oferă sejururi de excepție. De la personalul amabil, locația deosebită și serviciile complexe până la parcarea cu stații moderne de încărcare, totul este încantator. Pentru trup și suflet.

 

AllPromotion – Oferă de peste 15 ani clienţilor o gamă variată de produse – tricouri, jachete, șepci, echipamente de lucru, echipamente sportive, bannere, indicatoare, autocolante, window graphics, colantări auto etc. şi servicii de personalizare.

AllPromotion lucrează cu materiale de cea mai bună calitate, produse în România, dar şi importate de la producători de talie internațională. De asemenea, vine în sprijinul clienților cu sugestii şi soluţii profesionale pentru realizarea unei identităţi grafice.

Obiectivul AllPromotion este să rămână furnizorul preferat al clienţilor, prin standardele înalte pe care le impune serviciilor şi produselor comercializate. www.allpromotion.ro

 

OneLife – Centru de excelenta in imagistica.

Centrul OneLife ofera servicii complexe de radiodiagnostic si imagistica medicala incluzand: RMN si Tomografie Computerizata precum si servicii de Testare Real Time PCR Covid-19 (Sars-Cov-2).

Clinica dispune de personal format din cadre universitare, medici primari si specialisti care ofera servicii de un inalt profesionalism. Conducerea este formata dintr-o echipa cu indelungata experienta in management.

Medicina evolueaza rapid, la fel si patologiile si afectiunile cu care ne confruntam in fiecare zi. De aceea, clinica One Life investeste in permanenta in aparatura de ultima generatie si in instruirea personalului, pentru a garanta acuratetea rezultatelor oferite pacientilor. www.clinicaonelife.ro tel:031.9884; 021.9011

 

ExpoPrint Media este o prezență constantă pe piața romanească de import și producție publicitară indoor și outdoor, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.

ExpoPrint Media oferă o gamă de produse ce a fost extinsă în permanență pentru a satisface cerințele exigente ale pieței, iar în prezent pune la dispoziția clienților diferite modele de Sisteme de expunere și afișare precum Pop up Textil, Pop-up Spider, Steaguri publicitare si personalizate, Rollup banner, Mese sampling, Counter desk și, mai nou, confectionează și comercializează materiale de protecție COVID-19, cum ar fi: măști de protecție reutilizabile personalizate cu protecție BFE95%, stâlpi de ghidare și delimitare, panouri din plexiglass pentru protecție, floorgraphics pentru distanță socială din cadrul magazinelor, s.a.

ExpoPrint Media oferă valoare și ajută clienții să comunice eficient cu ajutorul produselor promoționale și a materialelor publicitare. Depune eforturi ca să mențină și să dezvolte calitatea serviciilor oferite, astfel încât colaborarea cu ExpoPrint să fie o plăcere.

 

NALA este mai mult decât un retailer de cosmetice. NALA este un retailer european de cosmetice naturale realizate artizanal cu pasiune de experții noștri din ingrediente atent selectate.

100% handmade

Credem că produsele realizate artizanal cu pasiune sunt potrivite unui stil de viață sănătos și activ. Toate rețetele produselor noastre sunt alese cu grijă, astfel încât corpul, tenul și părul tău să beneficieze de proprietățile ingredientelor naturale.

100% ingrediente naturale

Prețuim stilul de viață sănătos și credem că ingredientele naturale, vegane, combinate în produse realizate artizanal ne ajută să avem pielea sănătoasă pe termen lung. Produsele noastre nu conțin ingrediente de origine animală, sunt 100% vegane, potrivite stilului tău de viață activ.

NALA – cosmetice naturale, realizate cu pasiune din ingrediente naturale!