Organizatori

Competiția BestElectricCar in Romania este organizată de grupul Auto Expert Media, în parteneriat cu un juriu de specialiști.

Organizatori BECJuriul care acordă premiul Best Electric Car este format din jurnaliști cu experiență de la cele mai importante publicații de profil din România, care și-au dat mâna într-un proiect unic și realist.

AutoExpert este astăzi nucleul celui mai important Motoring Media Grup din România, cu adresabilitate către un larg spectru de cititori – de la pasionații care judecă automobilul emoțional (revista AutoExpert și www.autoexpert.ro) la raționalii care gestionează mașinile de companie (revista FloteAuto și www.floteauto.ro), de la iubitorii de adrenalină (revista MotorXpert și www.motorxpert.ro) la pasionații de libertate pe ape (revista YachtExpert și www.yachtexpert.ro), sau de la femei (www.missauto.ro) la copii (colectia AutoExpert Junior). Se adaugă un larg numar de ediții și proiecte speciale, de ghiduri informative și educative, totul într-un efort constant pentru a fi utili cititorilor noștri și pentru a contribui la dezvoltarea corectă a piețelor specifice.

Din 2018 ni s-a alăturat Cargo&Bus (www.cargo-bus.ro), cea mai veche revistă de transporturi din România, cu apariție continuă din 1996. De asemenea, în 2018 am lansat prima media dedicată industriei auto din România – AutoExpert Industry.

AutoExpert Media oferă o perspectivă completă asupra fenomenului auto național odată cu editarea „MotorClasic & Youngtimer” (www.motorclasic.ro) singura revistă din România care tratează automobilul de la apariția sa în secolul 18 și până în zilele noastre.

Prin parteneriatul cu grupul italian Editoriale Domus, avem acces la informații globale, la experiența unei rețele de parteneri din 18 țări importante, de pe aproape toate continentele și la proiecte interesante. De asemenea, suntem și furnizori de articole relevante, având ca subiect specificul românesc. Deocamdată, avem 5 binoame bine definite – AutoExpert – Quattoruote, FloteAuto – TuttoTrasporti, MotorXpert – Dueruote, AutoExpert Junior – Quattroruote Junior, MotorClasic – RuoteClassiche.

Începand cu 2020, am devenit și membri ai familiei Motor Presse, prin editarea publicației Auto Motor și Sport, care este lider de piață al presei auto românești. Este cea mai veche revistă auto modernă din România, fiind lansată în 1993.
Auto motor und Sport este cea mai importantă revistă auto din Europa fiind editată sub licență în 14 țări din Europa, Argentina și China.
În portofoliul digital al AutoExpert Media a fost introdus și site-ul www.automotorsisport.ro, modernizat și îmbunătățit.