Parteneri 2022

PARTENER PRINCIPAL

Fondată în 1989 şi deţinută în integralitate de BNP Paribas, Arval este leader european al industriei de leasing operaţional full service. Pe piaţa din România compania este prezentă din 2006 şi are ca obiectiv principal  managementului şi optimizarea mobilităţii flotelor clienţilor.

Produsele Arval se impart în 3 categorii principale: Long Term (25 – 57 luni),  Mid Term (1-24 de luni), Sale & Lease-Back şi sunt acompaniate de o gamă vastă de servicii cum ar fi mentenanţa, asigurarea, serviciul de anvelope (de la achiziţie pana la stocaj), vehicul de înlocuire, management combustibil şi multe altele, sub forma unei singure rate lunare.

Astăzi, după mai bine de trei decenii de servicii şi soluţii impecabile, Arval a îmbrăţişat o nouă viziune, una bazată pe o lume aflată în permanentă schimbare şi în care mobilitatea şi sustenabilitatea devin elemente cheie în dezvoltarea oricărei afaceri. Astfel, noua strategie Arval Beyond aduce această viziune la un nivel fizic, palpabil şi se regăseşte în toate verticalele companiei, de la cultura internă şi până la modalităţile noi de ofertare, cu focus pe maşinile hibride şi electrice. Toate aceste aspecte urmăresc un singur obiectiv, optimizarea constantă, deseori în mod proactiv, a flotei clientului. Indiferent că se referă la consultanţa de specialitate acordată în procesul de selecţie al maşinilor sau digitalizarea ansamblului de produse şi servicii pentru a reduce şi uşura munca managerului de flotă, toate aceste aspecte puse cap la cap construiesc, în esenţă, un viitor mai bun pentru clienţi şi pentru societatea în care trăim.

Pentru mai multe detalii, colegii noştri vă stau oricând la dispoziţie prin formularul de contact din www.arval.ro sau la adresa info@arval.ro

Electrified Partner

Vitesco Technologies este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație pentru o mobilitate durabilă. Cu soluții de sisteme inteligente și componente pentru propulsii electrice, hibride și cu combustie internă, Vitesco Technologies face mobilitatea curată, eficientă și accesibilă. Gama de produse include sisteme de propulsie electrică, unități de control electronice, senzori, actuatori și soluții de tratare a gazelor de evacuare. În 2020, Vitesco Technologies a înregistrat vânzări de 8 miliarde de euro și are peste 40.000 de angajați în aproximativ 50 de locații din întreaga lume. Vitesco Technologies are sediul central în Regensburg, Germania. Compania germană este prezentă în România cu centre de inginerie în Timișoara, Iași și Sibiu și o unitate de producție în Brașov, însumând 3000 de angajați.

Unele tehnologii sunt realizate și în Romania pentru câteva dintre modelele electrice cu care vom participa la Best Electric Car in România 2021. De exemplu, Vitesco Technologies este unicul furnizor al unității de control a sistemului de propulsie al hatchback-ului electric Volkswagen ID.3. Componenta activează motorul electric, coordonează toate comenzile inițiate prin apăsarea pedalei de accelerație și joacă un rol important pentru încărcarea bateriei și managementul energiei. De asemenea, tot unitatea de control este responsabilă și pentru actualizările software over-the-air, motiv pentru care include și o serie de elemente de securitate cibernetică. Aceasta a fost dezvoltată pentru platforma MEB, astfel că poate fi disponibilă și pentru alte modele electrice ale grupului Volkswagen.

PARTENERI

Hermanns Hotel Sibiu

Hermanns Hotel Sibiu este o locație unde liniștea, confortul și eleganța și-au dat check-in și au rămas alături de fiecare oaspete care a trecut pragul hotelului. Cu un design modern și facilități necesare unui sejur de neuitat, Hermanns Hotel te ajută să îmbini utilul cu plăcutul, indiferent de scopul călătoriei tale. Acesta este situat la o distanță de aproximativ 15 minute de mers pe jos față de Centrul Vechi, unde istoria se îmbină perfect cu prezentul, astfel încât poți explora atât partea nouă, cât și partea veche a orașului. Hotelul dispune de camere spațioase de cazare dotate cu mobilier minimalist contemporan, restaurant cu terasă la parterul locației, săli de conferință și nu în ultimul rând, zona de relaxare SPA. Echipa formată din oameni calzi, cu zâmbetul pe buze și în același timp profesioniști în domeniu, se asigură că toate nevoile oaspetelui să fie îndeplinite, iar experiența trăită într-un oraș magic să fie una la care să îți doresti mereu să revii.

 

AllPromotion – Oferă de peste 15 ani clienţilor o gamă variată de produse – tricouri, jachete, șepci, echipamente de lucru, echipamente sportive, bannere, indicatoare, autocolante, window graphics, colantări auto etc. şi servicii de personalizare.

AllPromotion lucrează cu materiale de cea mai bună calitate, produse în România, dar şi importate de la producători de talie internațională. De asemenea, vine în sprijinul clienților cu sugestii şi soluţii profesionale pentru realizarea unei identităţi grafice.

Obiectivul AllPromotion este să rămână furnizorul preferat al clienţilor, prin standardele înalte pe care le impune serviciilor şi produselor comercializate. www.allpromotion.ro

 

MERER.RO – Biblioteca de cămăși.

Hulber Design SRL este o companie 100% românească, care şi-a început activitatea în 2012 fiind printre pionierii pieţei de vânzări online de cămăşi. Ne concentrăm în special pe designul, producţia şi comercializarea de cămăşi pentru bărbaţi. Produsele noastre sunt manufacturate în România şi au în componenţă în majoritate fibră naturală. Principalul nostru canal de distribuţie îl reprezintă platforma www.merer.ro, o platformă de vânzare modernă, sigură, care oferă clienţilor o multitudine de produse de calitate şi opţiuni de personalizare pentru fiecare în parte. Până în luna octombrie a anului 2020, magazinul online a funcţionat pe platforma hulber.ro iar din octombrie 2020 a început să funcţioneze pe o platformă nouă merer.ro.