Best Electric Car in Romania – Powered by Arval

Fondată în 1989 şi deţinută în integralitate de BNP Paribas, Arval este leader european al industriei de leasing operaţional full service. Pe piaţa din România compania este prezentă din 2006 şi are ca obiectiv principal  managementului şi optimizarea mobilităţii flotelor clienţilor.

Produsele Arval se impart în 3 categorii principale: Long Term (25 – 57 luni),  Mid Term (1-24 de luni), Sale & Lease-Back şi sunt acompaniate de o gamă vastă de servicii cum ar fi mentenanţa, asigurarea, serviciul de anvelope (de la achiziţie pana la stocaj), vehicul de înlocuire, management combustibil şi multe altele, sub forma unei singure rate lunare.

Astăzi, după mai bine de trei decenii de servicii şi soluţii impecabile, Arval a îmbrăţişat o nouă viziune, una bazată pe o lume aflată în permanentă schimbare şi în care mobilitatea şi sustenabilitatea devin elemente cheie în dezvoltarea oricărei afaceri. Astfel, noua strategie Arval Beyond aduce această viziune la un nivel fizic, palpabil şi se regăseşte în toate verticalele companiei, de la cultura internă şi până la modalităţile noi de ofertare, cu focus pe maşinile hibride şi electrice. Toate aceste aspecte urmăresc un singur obiectiv, optimizarea constantă, deseori în mod proactiv, a flotei clientului. Indiferent că se referă la consultanţa de specialitate acordată în procesul de selecţie al maşinilor sau digitalizarea ansamblului de produse şi servicii pentru a reduce şi uşura munca managerului de flotă, toate aceste aspecte puse cap la cap construiesc, în esenţă, un viitor mai bun pentru clienţi şi pentru societatea în care trăim.

Pentru mai multe detalii, colegii noştri vă stau oricând la dispoziţie prin formularul de contact din www.arval.ro sau la adresa info@arval.ro

 

Electrified Partner

Vitesco Technologies este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație pentru o mobilitate durabilă. Cu soluții de sisteme inteligente și componente pentru propulsii electrice, hibride și cu combustie internă, Vitesco Technologies face mobilitatea curată, eficientă și accesibilă. Gama de produse include sisteme de propulsie electrică, unități de control electronice, senzori, actuatori și soluții de tratare a gazelor de evacuare. În 2020, Vitesco Technologies a înregistrat vânzări de 8 miliarde de euro și are peste 40.000 de angajați în aproximativ 50 de locații din întreaga lume. Vitesco Technologies are sediul central în Regensburg, Germania. Compania germană este prezentă în România cu centre de inginerie în Timișoara, Iași și Sibiu și o unitate de producție în Brașov, însumând 3000 de angajați.

Unele tehnologii sunt realizate și în România pentru câteva dintre modelele electrice cu care vom participa la Best Electric Car in România. De exemplu, Vitesco Technologies este unicul furnizor al unității de control a sistemului de propulsie al hatchback-ului electric Volkswagen ID.3. Componenta activează motorul electric, coordonează toate comenzile inițiate prin apăsarea pedalei de accelerație și joacă un rol important pentru încărcarea bateriei și managementul energiei. De asemenea, tot unitatea de control este responsabilă și pentru actualizările software over-the-air, motiv pentru care include și o serie de elemente de securitate cibernetică. Aceasta a fost dezvoltată pentru platforma MEB, astfel că poate fi disponibilă și pentru alte modele electrice ale grupului Volkswagen.

Partener principal

Bosch Car Service

bosch-service-logoService-urile auto moderne se confruntă cu provocări majore, dar toate acestea pot fi transformate în oportunități noi și puternice: dezvoltarea rapidă a digitalizării, electronice noi, tipuri noi de autovehicule hibride și noi tehnologii, modele noi de afaceri, ca de exemplu gestionarea flotelor și afacerile online. Service-ul dumneavoastră auto poate profita de toate aceste oportunități atât timp cât beneficiați de o susținere adecvată

Rețeaua noastră puternică, bazată pe forța numelui Bosch și a reputației acestuia vă va ajuta să întâmpinați și să profitați de fiecare provocare. Sistemele și procesele noastre vă asigură economie de timp, vă sporesc eficiența și vă permit să maximizați energia pe care o investiți în afacerea dumneavoastră de bază.

Un lider global cu reputație globală. Cunoștințele noastre unice, expertiza și abordarea sistematică a controlului calității au făcut ca Bosch Car Service să fie un lider mondial recunoscut în domeniul service-urilor auto interconectate. O pondere semnificativă a pieselor din cadrul autovehiculelor curente sunt fabricate de Bosch. Multe tehnologii care sunt acum standarde în industrie au fost create de noi, iar de peste 125 de ani furnizăm componente și piese de schimb pentru industria auto. Un record de excelență neîntreruptă. Rețeaua Bosch Car Service beneficiază direct de toate această cunoaștere și experiență.

Profitați de expertiza Bosch. Reputația noastră globală cu privire la calitate și servicii ne ajută partenerii să își îmbunătățească imaginea la nivel local. Oferind servicii premium, de calitate dovedită, își pot spori rentabilitatea. În calitate de service auto Bosch, conceptul nostru de service complet oferă afacerii dumneavoastră calitatea, flexibilitate și diversitatea pentru a atrage mai multe afaceri locale, inclusiv clienți profesionali și flote ce includ mărci multiple. De asemenea, putem oferi sprijin practic în optimizarea proceselor și a pregătirii dumneavoastră tehnice.

 

Parteneri

–––––––––––

AllianzAllianz-Țiriac este parte a Grupului Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare și asigurări și cel mai valoros brand de asigurări din lume, conform Interbrand, companie specializată în evaluarea brandurilor. În România, Allianz-Țiriac pune de peste 29 de ani clientul în centrul activității sale, își tine promisiunile și caută tot timpul să se perfectioneze în beneficiul tuturor partenerilor săi – clienți, angajați, intermediari și acționari.
Allianz-Țiriac ocupa un loc de top în piața de asigurări din România și oferă clienților săi o gamă completă de acoperiri și servicii – asigurări generale, asigurări de viață și pensii private. În 2022, Allianz-Țiriac a înregistrat vânzări în valoare de 2,9 miliarde de lei, în creștere cu peste 40% față de 2021 și a plătit despăgubiri de 1,2 miliarde de lei. Plățile către clienți și în numele acestora au crescut anul trecut mai rapid decât vânzările, respectiv cu circa 53%.

––––––––––––

MEGA MALL. Responsabili împreună

Angajamentul Mega Mall pentru dezvoltarea și susținerea comunităților locale este bazat pe 3 piloni de sustenabilitate: educație, comunitate și protecția mediului. Pentru protectia mediului inca din aprilie 2021 au fost instalate 2 stații de reîncărcare rapidă pentru automobilele electrice în centrul comercial Mega Mall. La nivel de grup NEPI Rockcastle a sprijinit  instalarea a 11 stații JuicePump și a altor 14 de tip JuicePole, fiecare dintre cele 25 permițând reîncărcarea simultană a două vehicule electrice. Acestea acoperă o distanță de aproximativ 1.000 de kilometri pe drumurile principale din România, urmând a conecta orașe din sudul, centrul și vestul țării. Prin această inițiativă, Mega Mall încurajează transportul durabil și susținerea economiei verzi din  România și are în vedere minimizarea amprentei de carbon pe care o lăsăm asupra mediului înconjurător.

––––––––––––-

Boomerang

Din 1999, agenția de branding și comunicare Boomerang construiește idei pentru ca partenerii săi să aibă clienți mai mulți și mai loiali. Misiunea noastră în ultimii 24 de ani a fost să înțelegem bussinesul partenerilor dar și dificultățile cu care aceștia se confruntă, pentru o abordare personalizată a fiecărui proiect de branding și comunicare.
Fie că este vorba despre un brand nou sau despre unul existent, despre o campanie punctuală sau o strategie pe termen lung, ne concentrăm întotdeauna pe obiectivele partenerilor și pe potențialul real al pietei și al produsului.

–––––––––––––

LEKTRI.CO

Suntem o companie. Dar suntem și oameni. Și credem că lumea este plină de oameni care au dorința de a face bine. De aceea am început LEKTRI.CO – pentru a oferi mijloacele pentru a face acest lucru. Suntem dedicați minimizării amprentei de carbon prin combinarea soluțiilor noastre de încărcare cu sisteme fotovoltaice, deoarece credem în sustenabilitate și energie verde.
Am lansat LEKTRI.CO pentru a ajuta mobilitatea electrică să crească în popularitate și infrastructura de încărcare să se dezvolte. Oferim încărcătoare pentru vehicule electrice, dar obiectivul nostru merge mai departe de tehnologie și dorim să creștem încrederea consumatorilor în achiziționarea de vehicule electrice.
Prin furnizarea de soluții inovatoare de încărcare pentru automobile electrice, ajutăm companiile să își extindă serviciile în domeniul ospitalității, al comerțului, al imobiliarelor și nu numai.

–––––––––––––

MERER.RO – Biblioteca de cămăși.

Hulber Design SRL este o companie 100% românească, care şi-a început activitatea în 2012 fiind printre pionierii pieţei de vânzări online de cămăşi. Ne concentrăm în special pe designul, producţia şi comercializarea de cămăşi pentru bărbaţi. Produsele noastre sunt manufacturate în România şi au în componenţă în majoritate fibră naturală. Principalul nostru canal de distribuţie îl reprezintă platforma www.merer.ro, o platformă de vânzare modernă, sigură, care oferă clienţilor o multitudine de produse de calitate şi opţiuni de personalizare pentru fiecare în parte. Până în luna octombrie a anului 2020, magazinul online a funcţionat pe platforma hulber.ro iar din octombrie 2020 a început să funcţioneze pe o platformă nouă merer.ro.