Parteneri 2024

Best Electric Car in Romania – Powered by Arval

Fondată în 1989 şi deţinută în integralitate de BNP Paribas, Arval este leader european al industriei de leasing operaţional full service. Pe piaţa din România compania este prezentă din 2006 şi are ca obiectiv principal  managementului şi optimizarea mobilităţii flotelor clienţilor.

Produsele Arval se impart în 3 categorii principale: Long Term (25 – 57 luni),  Mid Term (1-24 de luni), Sale & Lease-Back şi sunt acompaniate de o gamă vastă de servicii cum ar fi mentenanţa, asigurarea, serviciul de anvelope (de la achiziţie pana la stocaj), vehicul de înlocuire, management combustibil şi multe altele, sub forma unei singure rate lunare.

Astăzi, după mai bine de trei decenii de servicii şi soluţii impecabile, Arval a îmbrăţişat o nouă viziune, una bazată pe o lume aflată în permanentă schimbare şi în care mobilitatea şi sustenabilitatea devin elemente cheie în dezvoltarea oricărei afaceri. Astfel, noua strategie Arval Beyond aduce această viziune la un nivel fizic, palpabil şi se regăseşte în toate verticalele companiei, de la cultura internă şi până la modalităţile noi de ofertare, cu focus pe maşinile hibride şi electrice. Toate aceste aspecte urmăresc un singur obiectiv, optimizarea constantă, deseori în mod proactiv, a flotei clientului. Indiferent că se referă la consultanţa de specialitate acordată în procesul de selecţie al maşinilor sau digitalizarea ansamblului de produse şi servicii pentru a reduce şi uşura munca managerului de flotă, toate aceste aspecte puse cap la cap construiesc, în esenţă, un viitor mai bun pentru clienţi şi pentru societatea în care trăim.

Pentru mai multe detalii, colegii noştri vă stau oricând la dispoziţie prin formularul de contact din www.arval.ro sau la adresa info@arval.ro

Partener principal

Bosch Car Service

bosch-service-logoService-urile auto moderne se confruntă cu provocări majore, dar toate acestea pot fi transformate în oportunități noi și puternice: dezvoltarea rapidă a digitalizării, electronice noi, tipuri noi de autovehicule hibride și noi tehnologii, modele noi de afaceri, ca de exemplu gestionarea flotelor și afacerile online. Service-ul dumneavoastră auto poate profita de toate aceste oportunități atât timp cât beneficiați de o susținere adecvată

Rețeaua noastră puternică, bazată pe forța numelui Bosch și a reputației acestuia vă va ajuta să întâmpinați și să profitați de fiecare provocare. Sistemele și procesele noastre vă asigură economie de timp, vă sporesc eficiența și vă permit să maximizați energia pe care o investiți în afacerea dumneavoastră de bază.

Un lider global cu reputație globală. Cunoștințele noastre unice, expertiza și abordarea sistematică a controlului calității au făcut ca Bosch Car Service să fie un lider mondial recunoscut în domeniul service-urilor auto interconectate. O pondere semnificativă a pieselor din cadrul autovehiculelor curente sunt fabricate de Bosch. Multe tehnologii care sunt acum standarde în industrie au fost create de noi, iar de peste 125 de ani furnizăm componente și piese de schimb pentru industria auto. Un record de excelență neîntreruptă. Rețeaua Bosch Car Service beneficiază direct de toate această cunoaștere și experiență.

Profitați de expertiza Bosch. Reputația noastră globală cu privire la calitate și servicii ne ajută partenerii să își îmbunătățească imaginea la nivel local. Oferind servicii premium, de calitate dovedită, își pot spori rentabilitatea. În calitate de service auto Bosch, conceptul nostru de service complet oferă afacerii dumneavoastră calitatea, flexibilitate și diversitatea pentru a atrage mai multe afaceri locale, inclusiv clienți profesionali și flote ce includ mărci multiple. De asemenea, putem oferi sprijin practic în optimizarea proceselor și a pregătirii dumneavoastră tehnice.

 

 Partener de încărcare

 

 

 

 

 

Eldrive este un brand al companiei internaționale eMobility International AD, care operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive activează și în Bulgaria și Lituania, iar Letonia este inclusă în planurile de extindere. În momentul de față sunt active peste 800 de stații de încărcare în rețeaua Eldrive.

Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru mașini electrice din țară. Stațiile de încărcare Eldrive sunt amplasate în parcările centrelor comerciale, clădirilor de birouri, cartierelor rezidențiale și stațiilor de carburanți. Eldrive România are acoperire națională și își extinde permanent rețeaua de încărcare, atât în orașe, cât și pe șoselele din țară. Scopul Eldrive este de a deveni cel mai important jucător din România pe piața de alimentare a autovehiculelor electrice.

Site-ul oficial al companiei este www.eldrive.eu.

Parteneri

 

București Mall – Vitan

Este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de 25 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Totodată, București Mall-Vitan este singura locație unde este prezent Cellini Boutique & Lounge, fiind prima alegere a brandului de a lansa conceptul său exclusivist. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

––––––––––––––––––––

Hotel TTS Spa & Wellness

Hotel TTSHotelul TTS 4* Spa & Wellness se află situat pe strada Mihai Eminescu nr. 225, foarte aproape de Spitalul de Recuperare Cardiovasculara, în renumita zonă Valea Zânelor din staţiunea Covasna, la 564 m altitudine, la aproximativ 100 m de strada principală. Hotelul TTS 4* Spa & Wellness se află la 37 km de Sfântu Gheorghe, la 67 km de Băile Tuşnad şi la 43,5 km de Balvanyos. Hotelul dispune de 53 de camere duble și single, 3 apartamente family, 1 apartament deluxe și 1 apartament prezidențial, dotate cu TV cu ecran plat, balcon, internet WiFi, baie cu duș, uscător de păr. Hotelul dispune de o zona de Wellness & Spa unde oaspetii se pot rasfata la masaj, pot face sauna uscata finlandeza, pot merge in camera salina sau se pot bucura de beneficiile inotului si/sau gimnasticii in piscina. In ceea ce priveste procedurile de masaj, personalul hotelului este unul calificat si poate efectua o gama larga de tipuri de masaj: de la masaj limfatic si anticelulitic la masaj de relaxare, dus Vichy cu sau fara exfoliere si jacuzzi.

Hotelul dispune si de o baza proprie de tratament balneo-climateric. Tratamentul balnear, cu rezultate exceptionale în cazul bolilor cardiovasculare, constituie una dintre principalele atractii turistice care a facut din orasul Covasna o statiune de interes national, lansata si pe piata internationala, recunoscuta ca fiind statiunea “inimii” sau “Orasul celor 1000 de izvoare”.
––––––––––––––––––––

Vitesco Technologies

Vitesco Technologies este cel mai important dezvoltator internațional și producător de tehnologii de ultimă generație pentru o mobilitate durabilă. Cu soluții de sisteme inteligente și componente pentru propulsii electrice, hibride și cu combustie internă, Vitesco Technologies face mobilitatea curată, eficientă și accesibilă. Gama de produse include sisteme de propulsie electrică, unități de control electronice, senzori, actuatori și soluții de tratare a gazelor de evacuare. În 2020, Vitesco Technologies a înregistrat vânzări de 8 miliarde de euro și are peste 40.000 de angajați în aproximativ 50 de locații din întreaga lume. Vitesco Technologies are sediul central în Regensburg, Germania. Compania germană este prezentă în România cu centre de inginerie în Timișoara, Iași și Sibiu și o unitate de producție în Brașov, însumând 3000 de angajați.

Unele tehnologii sunt realizate și în România pentru câteva dintre modelele electrice cu care vom participa la Best Electric Car in România. De exemplu, Vitesco Technologies este unicul furnizor al unității de control a sistemului de propulsie al hatchback-ului electric Volkswagen ID.3. Componenta activează motorul electric, coordonează toate comenzile inițiate prin apăsarea pedalei de accelerație și joacă un rol important pentru încărcarea bateriei și managementul energiei. De asemenea, tot unitatea de control este responsabilă și pentru actualizările software over-the-air, motiv pentru care include și o serie de elemente de securitate cibernetică. Aceasta a fost dezvoltată pentru platforma MEB, astfel că poate fi disponibilă și pentru alte modele electrice ale grupului Volkswagen.

–––––––––––––

–––––––––––––