AllPromotion sustine initiativa Best Electric Car de a promova un viitor curat si sigur

Motoarele cu ardere internă, considerate esențiale chiar și cu zece ani în urmă, lasă acum, treptat, dar rapid, locul celor electrice. În aceste condiții, în care avem zeci de modele exclusiv electrice lansate în fiecare an, se impune practic nu doar premierea în România a unor astfel de modele, ci mai ales explicarea noii tehnologii și educarea clienților în domeniul mobilității electrice.

Acesta este contextul în care s-a născut ideea Best Electric Car in Romania, o competiție care își propune să ierarhizeze în fața publicului cele mai competitive modele electrice, ținând cont de toți factorii pe care îi presupune propulsia electrică, de la performanțe la accesibilitate, trecând prin prisma utilității și a responsabilității pe care o avem fiecare dintre noi pentru o lume mai curată.

Acestei initiative s-a alaturat AllPromotion, partenerul care a avut grija ca noi sa aratam perfect in prima editie a competitiei Best Electric Car in Romania.

AllPromotion – Ofera de peste 15 ani clientilor o gama variata de produse – tricouri, jachete, sepci, echipamente de lucru, echipamente sportive, bannere, indicatoare, autocolante, window graphics, colantari auto etc. si servicii de personalizare.

AllPromotion lucreaza cu materiale de cea mai buna calitate, produse in Romania, dar si importate de la producatori de talie internationala. De asemenea, vine in sprijinul clientilor cu sugestii si solutii profesionale pentru realizarea unei identitati grafice.

AllPromotion colaboreaza cu firme din diferite domenii de activitate, cum ar fi industria HORECA, firme de Paza si Protectie, Transport, merchandiseri Hipermarket-uri Romania, societati Construcţti, Asociatii şi Cluburi Sportive, etc.  Totodata ofera clientilor produse si servicii de personalizare de calitate intr-un timp cat mai scurt si astfel contribuie la cresterea prestigiului acestora. Prin rigurozitatea si seriozitatea de care da dovada in fiecare parteneriat, AllPromotion are certitudinea ca va mentine acelasi standard si in lucrarile viitoare.

Obiectivul AllPromotion este sa ramana furnizorul preferat al clientilor, prin standardele inalte pe care le impune serviciilor si produselor comercializate. www.allpromotion.ro