Best Electric Car si Hotel Pestera – competitie la inaltime

Românii au demonstrat că urmează trendul european și sunt tot mai interesați de achiziția imediată sau pe termen mediu a unei mașini electrice, în condițiile în care producătorii vin cu tot mai multe astfel de oferte, într-o gamă foarte variată de preț.

Mai mult, România are în prezent cel mai mare bonus din Europa pentru achiziția unui automobil electric: 45.000 lei (peste 9.000 euro) prin programul Rabla Plus, astfel încât, pe fondul atingerii unor autonomii mai mult decât decente, mulți românii sunt tentați să treacă la acest tip de propulsie ecologică.

Grupul AutoExpert Media lansează cea mai relevantă competiție dedicată strict mașinilor electrice, la care s-a alaturat cu entuziasm Hotel Pestera, un hotel cu o traditie de aproape  100 de ani.

„Casa Peștera” a fost prima construcție inaugurată la 21 septembrie 1923. Printre cabanierii perioadei de început se numără și legendarul Niculaie Butmăloiu.

Hotel Peștera – Un loc in care liniștea îți pătrunde în suflet. Un loc cu aer curat și peisaje de o frumusețe inegalabilă. Hotel Peștera este un loc în care vii să te încarci cu energie, lăsând natura să te îmbrățișeze cu totul.

Situat la 1610 m, simți cum grijile încep să dispară ușor, tumultul cotidian se estompează, iar bucuria lucrurilor simple începe să revină. Simți cum te conectezi cu natura și devii conștient de minunile care te înconjoară. Iar printre aceste minuni se numară Babele, Sfinxul și Lacul Bolboci, precum și alte peisaje idilice în care vei petrece clipe de neuitat alături de cei dragi.

Hotelul are o poveste care durează de aproape 100 de ani și tot de atunci, aduce fericire tuturor celor care îi trec pragul. Camerele spațioase și bine aerisite oferă un confort sporit, iar serviciile ireproșabile au făcut ca experiențele clienților să fie de fiecare dată la superlativ.

Capacitatea de cazare este de 49 de camere:

Double Room 32
Executive Double Room 5
Suite 4
Executive Suite 7
Presidential Suite 1

Hotelul Peștera oferă sejururi de excepție. De la personalul amabil, locația deosebită și serviciile complexe până la parcarea cu stații moderne de încărcare, totul este încantator. Pentru trup și suflet.