NALA – cosmetice naturale – are grija sa aratam perfect in competitia Best Electric Car

Organizata de grupul Auto Expert Media, împreună cu un juriu de specialisti, competitia Best Electric Car in Romania premiaza cea mai buna masina electrica a anului in curs. Acestui eveniment i s-a alaturat NALA cosmetice naturale, pentru promovarea unui viitor cat mai sigur si mai curat. 

Multumim, NALA – cosmetice naturale – pentru ca ai grija de noi! 🙂

NALA este mai mult decat un retailer de cosmetice. NALA este un retailer european de cosmetice naturale realizate artizanal cu pasiune de experti, din ingrediente atent selectate.

100% handmade

Produsele realizate artizanal cu pasiune sunt potrivite unui stil de viata sanatos si activ. Toate retetele produselor NALA sunt alese cu grija, astfel incat corpul, tenul si parul sa beneficieze de proprietatile ingredientelor naturale.

100% ingrediente naturale

NALA pretuieste stilul de viata sanatos si crede că ingredientele naturale, vegane, combinate in produse realizate artizanal ajuta la sanatatea pielii pe termen lung. Produsele NALA nu contin ingrediente de origine animala, sunt 100% vegane, potrivite stilului tau de viata activ.

Misiunea NALA este sanatatea corpului si siguranta in  rutina de înfrumusetare zilnică, fie că vorbim de curătarea corpului, relaxare, ingrijirea parului sau a tenului. Formulele produselor NALA au un continut de peste 90% ingrediente naturale si nu contin parabeni. In timpul folosirii produselor cosmetice, ingredientele chimice se absorb in corp. Formulele produselor NALA au fost dezvoltate de catre NALA COSMETICS Olanda pentru a te proteja de ingredientele chimice nedorite si pentru a-ti asigura un ten si un corp sanatos.

Produse cu peste 90% ingrediente naturale, vegetariene 

Produse netestate pe animale – NALA  se declara împotriva testarii produselor cosmetice pe animale si sustine aceasta initiativa globala de a standardiza interdictia testarii pe animale ale produselor cosmetice in intreaga lume, nu doar in Uniunea Europeana.

NALA ofera o solutie completa de intretinere personala clientilor care doresc sa-si protejeze sanatatea corpului lor prin evitarea asimilarii substantelor chimice nedorite aflate curent in majoritatea produselor cosmetice din industria cosmetica.

NALA – cosmetice naturale, realizate cu pasiune din ingrediente naturale!

foto: ⁠ ( #📷 @catialav )