OneLife Medical – Centru de excelenta in imagistica – se alatura competitiei Best Electric Car

Organizata de grupul Auto Expert Media, împreună cu un juriu de specialisti, competitia Best Electric Car in Romania premiaza cea mai buna masina electrica a anului in curs. Practic, evolutia rapida a segmentului de masini electrice este recunoscuta și premiata de presa auto din Romania prin oferirea titlului “Best Electric Car”. Acestui eveniment i s-a alaturat si Clinica One Life – Centru de excelenta in imagistica, in calitate de partener. 

Centrul OneLife ofera servicii complexe de radiodiagnostic si imagistica medicala incluzand: RMN si Tomografie Computerizata. Clinica dispune de personal format din cadre universitare, medici primari si specialisti care ofera servicii de un inalt profesionalism. Conducerea este formata dintr-o echipa cu indelungata experienta in management.

Clinica One Life stie cat de importanta este acuratetea diagnosticului in tratarea la timp a celor mai complicate cazuri medicale, drept pentru care pune la dispozitia pacientilor nostri aparatura de ultima generatie pentru toate examenele de tip screening.

Scopul One Life este PRECIZIA rezultatelor

Medicina evolueaza rapid, la fel si patologiile si afectiunile cu care ne confruntam in fiecare zi. De aceea investeste in permanenta in aparatura de ultima generatie si in instruirea personalului OneLife – pentru a garanta acuratetea rezultatelor oferite pacientilor.

PRETURILE One Life sunt transparente

Clinica One Life ofera pacientilor care trec pragul cele mai competitive preturi din piata si isi propune sa ofere tuturor pacientilor dreptul la investigatii medicale de top efectuate intr-un centru de excelenta, la cele mai mici preturi cu putinta. Mentine, totodata, standardele inalte de examinare CT si RMN.

TIMP rapid de examinare

Timpul este poate cel mai de pret adjuvant in determinarea si tratarea cu succes a unei afectiuni. Prin utilizarea celor mai performante tehnologii si echipamente de RMN (SIEMENS MAGNETOM ESSENZA 1.5 A Tim + Dot System) si CT, face tot posibilul ca timpul rapid de examinare si furnizare a rezultatelor sa fie aliatul de incredere al pacientilor.

Testarea Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19 (Sars-Cov-2) poate fi efectuata si in cadrul Clinicii OneLife in urmatoarele centre:

COTROCENI – Strada Zarii 12
BERCENI – Sos. Oltenitei 140, Bl. 5, Parter
DR. TABEREI – Str. Drumul Taberei 71, Bl. TD 42, Sc. 1, Parter