Finalistele Best Electric Car in Romania au fost expuse în Piața Mare din Sibiu

Best Electric Car in Romania 2022_8

După o a doua zi de teste, dar și o vizită la Centrul de Tehnologie Vitesco Technologies din Sibiu, cele 7 finaliste ale competiției Best Electric Car in Romania au luat contact cu publicul din Sibiu. 

Mașinile au fost expuse în celebra Piață Mare din Sibiu, unde cei interesați le-au putut studia în detaliu, ajutați fiind de cei 14 membri ai juriului, care au detaliat caracteristicile fiecărui model. Audi Q4 Sportback e-tron, BMW iX, Ford Mustang Mach-E, Kia EV6, EQS de la Mercedes-EQ, Renault Megane E-Tech Electric și Tesla Model Y au făcut senzație în fosta Capitală Europeană a Culturii (2007). Mulți dintre cei prezenți și interesați de modelele finaliste ale competiției Best Electric Car in Romania, aflată la a doua ediție, au dovedit că sunt familiarizați cu mașinile electrice și le trebuia doar o ocazie pentru a le descoperi pe cele mai noi și mai relevante, fie prin prisma prețului, fie din punct de vedere tehnologic.

Best Electric Car in Romania 2022_0

Nu de puțin ori am auzit oamenii spunând: „Am deja un PHEV de câțiva ani și acum aș vrea să trec la o mașină strict electrică” sau „M-am înțeles foarte bine cu Renault Zoe, dar acum așa vrea ceva mai bun, mai mare, dar tot electric„, la fel cum au fost și sibieni care s-au declarat mulțumiți de numărul stațiilor de încărcare din orașul transilvănean.

Iată și câteva imagini de la întâlnirea publicului din Sibiu cu mașinile și juriul competiției Best Electric Car in Romania 2022.

Foto: Bogdan Paraschiv