Competiţia Best Electric Car in Romania continuă

Best Electric Car in Romania

Competiţia Best Electric Car in Romania continuă. Dupa o prima zi in care au fost testate finalistele Best Electric Car in Romania in mediu extraurban, astăzi au început testele in oraș, împrejurul Hotelului Hermanns din Sibiu.

După stabilirea modelelor eligibile, 16 în acest an, juriul a ales cele șapte modele finaliste, care își vor disputa marele premiul Best Electric Car in Romania 2022. Acestea sunt: Audi Q4 e-tron/Q4 Sportback e-tron, BMW iX, Ford Mustang Mach-E, Kia EV6, EQS de la Mercedes-EQRenault Megane E-Tech Electric,Tesla Model Y.

Traseul de test din acest an acoperă o distanță mult mai mare decât anul trecut, pe ruta București – Brașov – Sibiu și retur.

Toate vor fi testate de juriul format exclusiv din 14 profesioniști în jurnalismul auto, care acoperă toate titlurile relevante din domeniu, în toate formele de comunicare (TV, print, online, social media), pe parcursul a trei zile, timp în care vor testa nu doar mașinile, ci și capacitățile lor de a folosi cât mai eficient infrastructura de încărcare din mai multe orașe. Traseul de test din acest an acoperă o distanță mult mai mare decât anul trecut, pe ruta București – Brașov – Sibiu și retur.

Best Electric Car in Romania

Încă de la prima ediție, Best Electric Car in Romania a fost susținut de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, din fața sediului căruia debutează testele, dar anul acesta parteneriatul a fost aprofundat. Astfel, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor va premia, în București, cel mai bun oraș la nivelul infrastructurii de încărcare a mașinilor electrice. Reprezentanții acestui oraș vor primi, chiar de la Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, domnul Tánczos Barna, premiul Best Electric City in Romania 2022.

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor va premia, în București, cel mai bun oraș la nivelul infrastructurii de încărcare a mașinilor electrice.

Best Electric Car este o competiție în care sunt analizate toate mașinile electrice care sunt astăzi pe piața din România și toate opțiunile, practic, care pot fi alese de cei care vor să beneficieze de sprijinul din Rabla Plus.

Best Electric Car in Romania

Prin programele Rabla Clasic și Rabla Plusfinanțate de Administrația Fondului de Mediuministerul își dorește ca parcul auto să fie reînnoit, își dorește ca mobilitatea să fie în linie cu tendințele europene și mondiale. Pentru că ne dorim ca viitorul pe care îl pregătim pentru copiii noștri să fie unul mai curat, orașele noastre să fie mai puțin poluate, sustinem oferirea unui premiu pentru administrațiile locale care se implică și investesc în infrastructura atât de necesară pentru dezvoltarea mobilității electrice în România.”Barna Tánczos – Ministrul Mediului, Apelor și Padurilor

La fel ca la prima ediție, pe lângă marele premiu – Best Electric Car in Romania – publicul își poate vota modelul favorit pe site-ul www.bestelectriccar.ro, în cadrul Premiului de Popularitate.

Multumim partenerilor nostri:

Arval Romania

Vitesco Technologies

AllPromotion

Hotel Hermanns Sibiu

Merer