Mega Mall – locul unde puteți vedea finalistele Best Electric Car in Romania

Best Electric Car - Mega Mall - deschidere

Peste două zile încep testele cu cele 7 finaliste ale competiției Best Electric Car in Romania 2023, dar până atunci le puteți vedea în Mega Mall.

Audi Q8 e-tron, BMW i7, Cupra Born, Kia e-Niro, Nissan Ariya, Toyota bZ4X și VW ID.Buzz au făcut un ultim popas înainte de începerea testelor în urma cărora juriul va decide, prin vot direct, câștigătoarea titlului din acest an. Cele 7 finaliste pot fi admirate la Mega Mall în perioada 22 – 24 aprilie.

Imaginea celor 7 modele prezentate în cadrul Mega Mall pentru publicul larg este deosebit de sugestivă pentru viitorul industriei auto. Modele performante, unele cu masă impresionantă, s-au stabilit pe culoarele din Mega Mall pentru a fi văzute și studiate de publicul larg înainte de marea finală. Două dintre ele (VW ID. Buzz și BMW i7) pot fi văzute la exterior, în fața complexului comercial, motivele ținând de  dimensiuni și masă.

Per total, cele șapte modele finaliste însumează, la nivelul prețului de vânzare de bază, aproape jumătate de milion de euro.

Best Electric Car powered by Arval, Electrified Partner Vitesco Technologies
Partner principal Bosch Car Service
Parteneri – Allianz Tiriac, Mega Mall București, Boomerang